Tarife gelecek olursak;
Puding
3 su bardağı light süt
3 yemek kaşığı Mısır nişastası
3 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
4-5 damla vanilya aroması
Tabanı için
Dilenilen bir meyve rendesi
Üst jölesi için
Dr oetker tart jölesi
Meyve rendesinin kalan suyu dahil 2,5 çay bardağı su
1 yemek kaşığı toz tatlandırıcı
Puding malzemelerini vanilya aroması Hariç koyulaşana kadar karıştırıyoruz. Ocaktan almadan vanilya aromasını da ekleyip bir iki defa daha karıştırıyoruz.
Kâselerin alt tabanına rendelediğimiz meyveyi pay ediyoruz.
Üst jölesini minik bir sosluğa meyve rendemizden aldığımız suyu toplamı 2,5 çay bardağı su olacak şekilde ayarlayıp tatlandırıcı ile karıştırıp koyulaşıncaya kadar karıştırıyoruz. Jölemizi pudingin üzerine Kaşık kaşık döküyoruz.
Hepsi bu
Afiyet, sağlık olsun...
